PALANDÖKEN CAĞ KEBAP SAMSUN
Cağ kebabı, oğlak veya kuzu etinden yapılan Türk mutfağında bir çeşit kebaptır. Geleneksel olarak Erzurum'un Oltu ilçesinde yapılan cağ kebabı, önceden terbiye edilmiş etin yatık bir şişe geçirilip odun ateşi üzerinde pişirilmesiyle hazırlanır. Cağ adı verilen şişler kullanılarak servis yapıldığından bu adı almıştır.Palandöken Cağ Kebap olarak sadece damak tadınıza değil, sağlığınıza da hizmet ediyoruz. Kuzuların kesiminden, hazırlanıp servis edilişine kadar her detay titizlikle incelenerek misafirlerimizin beğenisine sunulmaktadır. Etlerimiz ve hazırladığımız bütün ürünlerimizin hammaddeleri özenle seçilmiş olup hijyenik ve sağlığa uygundur. Cağ Kebap ve diğer ürünlerimiz hazırlanırken sağlığınız hep ön planda tutulmakta… Geleneksel ağız tadınız bir tıkla kapınızda. Hemen Sipariş Verin!